Despre noi

HostHub.ro este o platformă de servicii de găzduire web si email independentă, construită de Bright Future Project SRL, o companie IT autohtonă, ce oferă soluții digitale complete pentru piața de afaceri din România și nu numai prin intermediu propriei infrastructuri de cloud și virtualizare.

Cui ne adresăm?

Hosthub.ro se adreseaza companiilor cu nevoi mici sau medii în ceea ce priveste prezența online, oferindu-le servicii de găzduire web pentru site si e-mail, performante si sigure, la prețuri foarte avantajoase

Suntem pasionați de tehnologie, motiv pentru care infrastructura IT prin care oferim aceste servicii este construită si administrată de noi. Acest aspect ne permite să ne asumăm parametrii de calitate superioară, să fim flexibili la nevoile clienților si oferim prețuri extrem de competitive.

Istoricul nostru

Susținem prezența online pentru companii mici si mijlocii din Romania de mai bine de 8 ani venind în întîmpinarea nevoilor lor de comunicații electronice prin servicii de calitate, asistență tehnică de specialitate si receptivitate si transparență.

2013

Idee si înființare

Dupa ce ne-am lovit de multe ori de lipsa de profesionalism si de cunostinte ale multor furnizori si reselleri de hosting din Romania, in cadru proiectelor de dezvoltare de software, ne-am decis sa construim propria infrastructura IT pentru servicii de gazduire web, e-mail si nu numai. Si asa a inceput aventura noastra.

2014

Primul Data Room

Am incept ca in povestile antreprenorilor IT din US. Am experimentat cu primul rack (un raft de lemn) acasa pe balcon. In curand ne-am dat seama ca nu putem oferi servicii asa. Am infintat un mic data room cu un rack de echipamente si minimul necesar pe zona de conectivitate, power si climatizare. Au venit si primii clienti.

2018

Small Data Center

Am muncit mult in primii ani pentru putea construi o infrastructura performanta si a creste numarul de clienti. Am experimentat adesea pentru a gasi echilibrul intre calitate si costuri. Ne-am sustinut singuri investitiile, am achizitionat hardware mai bun si am extins data room-ul intr-un mic data center independent.

2021

Servicii Cloud

In prezent oferim o gama variata de servicii de infrastructura IT in cloud. Am invatat si ne-am perfectionat continuu, astfel incat sa oferim solutii bazate pe nevoi tehnice corect identificate. Suntem pregatiti sa primim in Data Center-ul nostru independent atat site-uri mici cat si aplicatii cu nevoie complexe de infrastructura.

Infrastructura noastră IT

Serviciile de găzduire și email sunt furnizate prin propria infrastructură IT localizată in Data Center-ul propriu in Bucuresti

Data center propriu

Nu închiriem infrastructura pe care o punem la dispoziția clienților, ci am construit o infrastructură IT scalabilă și un adevărat angajament prin care garantăm resursele și serviciile furnizate în piață.

Performanță și securitate

Rețeaua noastră de date este construită pe conexiuni Fibra Optică cu viteze de 10 Gb, în ​​timp ce rețeaua noastră de cluster de stocare rulează la viteze de 56 Gbps pentru o replicare rapidă și consistența datelor.

Monitorizare și uptime

Efectuăm monitorizare avansată prin software de monitoizare și gestionare a rețelei, monitorizare a bazelor de date pentru buna funcționare si securitatea rețelei pe toate sistemele și platformele noastre.

Suport tehnic

Echipa noastră dispune de expertiză intr-un spectru larg de tehnologii de la dezvoltare de aplicații până la design de infrastrucură IT și rețelistică.

Conectivitate

Rețeaua noastră utilizează în prezent multiplii furnizori de servicii de internet ale căror circuitele sunt agregate in router-ul nostru de border Cisco. Rețeaua noastră internă de date folosește switch-uri Arista, Cisco, Brocade și Mellanox.

Alimentare electrică și răcire

Alimentarea echipamentelor e susținută prin intermediul UPS-urilor de nivel Enterprise. Linia noastră electrică principală are redundanța asigurată prin intermediul generatorului diesel cu comutator de transfer automat. Răcirea este realizată prin sisteme redundante Daikin Sky AIR Enterprise.